Artikel
2015-08-28
Schrijfwedstrijd De Wekker: Kerstfeest 2015 Thema:        Kerstfeest 2015
Deadline:    donderdag 1 oktober 2015
De schrijver van het verhaal dat gekozen wordt om te plaatsen ontvangt een vergoeding van € 50,-
Publicatie in De Wekker van 18 december 2015


Verhalen vertellen doen we niet zoveel meer als vroeger, maar dat verandert in de maand december. In die tijd spreken we zelfs over een apart genre: kerstverhalen. We bedoelen dan niet de vertelling van de geboorte van Christus, maar verhalen die zich afspelen in de kersttijd. Ook in de kerk, bijvoorbeeld bij de kindervieringen, zijn dit soort verhalen geliefd. Dat bracht de redactie op het idee om u en jou te vragen een verhaal in te sturen.
Een schrijfwedstrijd voor lezers van De Wekker en andere geïnteresseerden, met als thema Kerstfeest 2015.
 
Je verhaal heeft maximaal 1000 woorden en het thema ‘Kerstfeest 2015'. Je mag het thema interpreteren zoals je wilt, als de viering van het Kerstfeest of het uitzien daarnaar maar een element is van het verhaal. Je verhaal is waargebeurd of zelfbedacht. Het mag een verhaal zijn voor kinderen of voor volwassenen.
 
Je verhaal is nog niet eerder gepubliceerd. Een tekst waarvoor eerder een prijs, premie of eervolle vermelding is toegekend, is uitgesloten van deelneming.
 
Het kerstverhaal stuur je als Word-document in een e-mail naar Henriëtte Bal: hbal@dewekker.com.
Vermeld je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en leeftijd.
Met je inzending geef je toestemming om je verhaal te publiceren. Je behoudt vanzelfsprekend het copyright van jouw verhaal.

De redactie beoordeelt de verhalen en houdt de mogelijkheid open om af te zien van publicatie als het verhaal onvoldoende past bij inhoud en kwaliteit van het blad.
 


 


Abonneer u nu op de RSS-feed van De Wekker