Skip to main content

128e jaargang, 19 juli nr.15

Dat het vakantietijd is merken we aan allerlei zaken. U merkt het ook aan de dikte van De Wekker. Niet 20, maar 16 pagina’s dik. En dat vier keer. Deze Wekker is het  tweede nummer met 4 pagina’s minder dan normaal. Niettemin is het toch een nummer met een aansprekend thema: Geld en rentmeesterschap. Een goed thema om bij stil te staan, ook – misschien wel juist – in vakantietijd!

Een andere wijziging betreft de rubriek ‘Tweetal’, de column in De Wekker. Ds. Peter L.D. Visser is als columnist gestopt. O.a. de druk van verschillende werkzaamheden brachten hem tot deze beslissing. We danken hem voor zijn trouwe inzet voor De Wekker, ook als columnist.

Zijn plaats als columnist wordt tijdelijk ingenomen door de onder ons bekende br. Jan Noorlandt. De komende tijd zult u, zo zijn de plannen, een aantal bijdragen van zijn hand tegenkomen. We wensen hem veel schrijf- en de lezers veel leesplezier toe. Ondertussen heeft de redactie een route uitgestippeld om te komen tot het aanstellen van een vaste, tweede columnist.

Weergaven: 2