Skip to main content

127e jaargang, 25 mei, nr.11

In de rubriek ‘Kwartet’  treft u voor het laatst een column aan van de hand ds. Rik Bikker. In die column kondigt hij dat ook zelf aan. En hij doet het op zo’n manier dat hij deze ‘redactioneel’ bijna overbodig maakt.
Een tijdje terug schreef Hanneke ter Beek-Westerink haar laatste column. En daarvoor stopte ds. Rijn de Jonge om hem moverende redenen. Namens de redactie en ongetwijfeld ook namens vele lezers wil ik Hanneke, Rik en Rijn heel hartelijk danken voor de vele columns die ze geschreven hebben. We zien er met waardering op terug.

De redactie heeft zich bezonnen op de voortgang van de rubriek. Besloten werd om met twee columnisten verder te gaan. De eerste van de twee is ds. Peter Visser, die al een tijdje meedraait als columnist. Naast hem is ds. Han Schenau bereid gevonden om (weer!) mee te gaan draaien.

Naast dat we teruggaan naar twee columnisten wordt ook de opzet anders. Het is de bedoeling dat de twee columnisten om de beurt vier keer achter elkaar een column gaan schrijven. Beoogd wordt om daarmee iets meer continuïteit te krijgen en mogelijk bewerkt het ook dat de columnisten meer in een flow blijven bij het schrijven van een column.

Graag wensen we ds. Visser en ds. Schenau heel veel creativiteit toe bij het invullen van deze bijzondere en vaak veel gelezen rubriek in De Wekker, die puntig en prikkelend mag zijn.

Weergaven: 8